Majkens HoyaBlogg

Majkens HoyaBlogg

Vad handlar bloggen om?

Hoyor, hoyor, hoyor och kanske lite annat smått och gott.

Budera.se

HoyaSkapad av Majken tis, januari 13, 2009 21:45:03

Är det nått att ha tros? Det är billigare än Tradera som numera blivit hutlöst dyrt iom deras osåld-avgifter och jag är inte gjord av pengar. Snarare tvärtom! Just nu är jag lika fattig som en kyrkråtta.
Ok att man får betala en viss provision för det som faktiskt blir sålt men jag kan inte för hela mitt liv förstå varför jag ska betala för saker som inte blir sålda!!!! Jävla ocker är vad det är!!

Så då fick jag höra talas om www.budera.se och jag gick in och kikade. Inte riktigt lika snyggt rent grafiskt och definitivt inte lika välbesökt men frågan är ju om det går att få sålt nånting där för en sak är helt klar... Budera.se är mycket billigare än Tradera och de tar ingen avgift om ett objekt förblir osålt.

Iaf så bestämde jag mig för att prova, så nu har jag några auktioner på klämmor ute samt 4 auktioner på hoyor. La ut H.lacunosa, H. ridleyii, H. sp. Thai 2 och sist men inte minst H. cv. Mathilde BE23. Håll tummarna för att det går vägen.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Hoyorna har fått en slurk vatten och jag upptäckte att några tyvärr har gett upp. Hoyadöden är dock inte lika utbredd i år som den var förra året och det är jag tacksam för.

  • Kommentarer(0)//bloggen.schobius.se/#post51